Op stap

Sinterklaas zet voet aan wal in Finsterwolde

- advertentie -

Finsterwolde – Sinterklaas zette vandaag feestelijk zijn voet aan wal in Finsterwolde. Met veel enthousiasme en vreugde werd hij zaterdagmiddag om 13.30 uur ontvangen in de Haven door vele kinderen, volwassenen en vertegenwoordiger van Dorpsbelangen Finsterwolde.

- advertentie -

Eenmaal aangekomen met zijn boot, die aan de kade was aangemeerd, begaf Sinterklaas zich in een prachtige koets. Onder begeleiding van de Bierspiekers, een muziekvereniging bekend om hun vrolijke deuntjes, trok de Sint door de straten van Finsterwolde.

Langs de route stonden talloze enthousiaste kinderen en hun ouders te wachten, vol spanning en verwachting uitkijkend naar de komst van de goedheiligman.

Feest in Partycentrum
Aangekomen bij Partycentrum Finnewold, werden de kinderen getrakteerd op een spectaculaire middag vol vermaak en feestelijkheden. De Pieten zorgden voor leuke spelletjes, muziek en dans, terwijl Sinterklaas de kinderen persoonlijk begroette en hun verlanglijstjes in ontvangst nam.

“De aankomst van Sinterklaas is altijd een hoogtepunt van het jaar hier in Finsterwolde”, aldus een trotse inwoner. “Het is geweldig om te zien hoeveel plezier de kinderen hebben tijdens dit festijn. Het feestelijke samenzijn zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.” zegt hij.

Met de aankomst van Sinterklaas in Finsterwolde is het officiële startschot gegeven voor de gezellige decembermaand. De komende weken zullen in het teken staan van cadeautjes, gezelligheid en warmte.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button