Sport

Winschoters succesvol bij Ricochet toernooi in Budapest

- advertentie -

Budapest (HU)/ Winschoten – Het Ricochet team van 24/7 fitness centrum Ron Haans Winschoten is afgelopen week naar Budapest Hongarije gevlogen om deel te nemen aan één van de grote internationale Ricochet toernooien. Dit toernooi is onderdeel van het circuit van de Internationale Ricochet federatie.

- advertentie -

Het team traint al jaren, elke week, aan het Sint vitusholt bij Ron Haans in Winschoten. Dit jaar speelden de Winschoters al meerder nationale en internationale toernooien. De laatste ronde van 2023 is nu aan de orde , het Hongaars open Ricochet in Budapest en de Nederlandse kampioenschappen in december en dan zit het sportjaar er weer op.

Bij de heren stond een vol toernooi op stapel. De Europese top was aanwezig waardoor de Winschoters zich door de voor rondes moesten vechten Uiteindelijk kwam Michael van Noort tot de 12e plaats , Nick van Delden 10e en Ron Haans tot een verdienstelijke 9e plaats.

Bij de dames was het echt vuurwerk want de Winschoter dames wonnen hun wedstrijden en uiteindelijk haalden ze de vrouwen finale. Uiteindelijk trok Sonja de Ruiter de volle winst naar zich toe, Relinda Baas werd 2e.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

De trainings-maatjes waren een maatje te groot voor de aanwezige concurrentie. Al met al een prachtige prestatie van het gehele team uit Winschoten. Twee bekers en allemaal gestegen op de Europese ranglijst en een prachtige ervaring in Hongarije.

- advertentie -

Het volgende toernooi is op zaterdag 9 december, het Nationaal kampioenschap bij 24/7 fitness centrum Ron Haans Veendam.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button