Op stap

Vogelvoer en vetbollen maken bij Ennemaborg Midwolda

- advertentie -

Midwolda – Het Groninger Landschap organiseert in de laatste maanden van het jaar weer activiteiten. Kijk ook op de website van Het Groninger Landschap voor tijden, prijzen en aanmelden en nog meer leuks!

- advertentie -

22 november: Vogelvoer en vetbollen maken. Help de vogels de winter door met zelfgemaakte vetbollen. Deze middag maakt iedere deelnemer een zogenaamde vetbol, één die je thuis kunt ophangen in een boom of aan een spijker. Een gezellig, maar aardig kliederwerkje, dus trek kleren aan die vuil mogen worden.

Start om 14.00 uur in Bezoekerscentrum Ennemaborg te Midwolda. Super leuk voor kinderen van 6-12 jaar, gratis deelname. Aanmelden kan via de website.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button