Economie

De TikTok video van De Leo Media voor de Solar Company uit Finsterwolde gaat viraal met 7 miljoen views

- advertentie -

Winschoten/ Finsterwolde – Mooi nieuws om de week mee te beginnen! Online Marketingbureau De Leo Media uit Winschoten kondigt trots aan dat hun allereerste TikTok voor nieuwe klant De Solar Company uit Finsterwolde viraal gaat. De Solar Company is een lokaal bedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen, zonnedaken en thuisbatterijen.

- advertentie -

De TikTok, gelanceerd op zondag overtrof alle verwachtingen door binnen enkele uren de eerste 100.000 views te bereiken. Wat volgde was een indrukwekkende stijging naar 7 miljoen views binnen 48 uur, met 100.000 likes, 1360 comments en 19.000 keer opgeslagen. In de video is te zien hoe het bedrijf een zonnedak installeert bij een klant op locatie.

7 miljoen views op TikTok binnen 48 uur
De impact van deze viral TikTok reikt verder dan onze grenzen, met aanvragen die binnenstromen vanuit de hele wereld. De Solar Company heeft niet alleen lokale aandacht getrokken maar heeft nu ook wereldwijde belangstelling voor hun deskundigheid in duurzame energie.

“Deze samenwerking begon met een knal,” zegt Serena De Leo, eigenaar van De Leo Media. “Het is geweldig om te zien hoe een lokaal bedrijf als De Solar Company direct opvalt en erkenning krijgt op zo’n wereldwijd platform als TikTok. We zijn sinds vorige week begonnen met de samenwerking. We gaan voor De Solar Company aan de slag met social media marketing en Facebook en Instagram Advertising. Dit is een prachtige start van onze samenwerking!”

De Leo Media is verheugd over het succes van de eerste TikTok en kijkt uit naar verdere samenwerkingen met De Solar Company en andere lokale bedrijven die streven naar online zichtbaarheid en groei.

(lees verder onder de foto)

- advertentie -
Foto: De Leo Media

Wat betekent het nou, viraal gaan op TikTok?
Serena legt het uit: “Wij hebben dit al meerdere keren gerealiseerd bij onze klanten, zoals Vastgoed Isolatie en A7 Carwash uit Hoogezand, waar we meerdere keren viraal zijn gegaan met miljoenen views en duizenden likes. In alle keren leverde het enorm goede reclame op voor het bedrijf. Mensen zien het en dat zorgt onmiddellijk voor aanzien. Wij zijn trots dat wij als online marketingbureau kunnen bijdragen aan dit online succes voor onze klanten.”

- advertentie - 

Gratis Zonnepanelenactie bij De Solar Company!
Bij De Solar Company vinden ze verduurzamen erg belangrijk en daarom maken ze graag iemand blij met gratis zonnepanelen. Het bedrijf uit Finsterwolde geeft een complete installatie weg, bestaande uit 6 glas glas zonnepanelen met enphase micro-omvormers weg!

Ze komen de zonnepanelen ook gratis installeren en monteren bij jou op locatie. Wil je meedoen aan deze unieke actie? Ga gauw naar de Facebookpagina óf Instagrampagina van het bedrijf en doe mee!

Foto: De Leo Media

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button