Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Pieten vermaken kinderen opperbest bij het Sinterklaashuis

- advertentie -

Winschoten – Woensdagmiddag tussen 13.30 uur en 15.30 uur konden kinderen naar het Sinterklaashuis in d’Olle Witte in de Torenstraat komen om met de Pieten spelletjes te spelen. Sinterklaas was er deze middag niet bij, want hij is nog te moe van de lange reis uit Spanje en de uitbundige intocht in Oldambt. De vier aanwezige Pieten vermaakten de kinderen opperbest.

- advertentie -

De Pieten hebben de woonkamer ook op een sfeervolle manier ingericht, zodat jullie je direct in de feestelijke sferen van Sinterklaas zullen wanen. Sinterklaas en zijn Pieten zullen de volgende keren uiteraard ook aanwezig zijn om jullie te ontmoeten en te begroeten.

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

De kinderen kunnen hun verlanglijstjes of tekeningen persoonlijk aan Sinterklaas overhandigen. Mis deze unieke gelegenheid niet en zorg dat je het Sinterklaashuis Winschoten bezoekt tijdens deze speciale dagen.

Op zaterdag 25 november, koopzondag 26 november en zaterdag 2 december verwelkomt Sinterklaas jullie graag tussen 14.15 en 16.30 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button