Algemeen

Troost en Meer ontvangt cheque van Monuta

- advertentie -

Winschoten – Troost en Meer in Winschoten ontving van Monuta een gebaar van 250 euro voor hun werkzaamheden die zij tijdens een rouwproces bieden. Dit initiatief is één van de ‘100 gebaren’ van Monuta, ter gelegenheid van haar honderdjarig bestaan. Opgericht in 1923, is de organisatie vanaf het begin maatschappelijk betrokken geweest. Daarom konden medewerkers plannen indienen voor steun aan mensen en duurzame initiatieven.

- advertentie -

Uitvaartverzorger Anton Tjapkes licht toe: “Het is zo belangrijk dat we naar elkaar en onze omgeving omkijken. Alle collega’s hebben hetzelfde Monuta-DNA: we doen er alles aan om mensen te helpen, op een manier die goed is voor mens en natuur. Het is als medewerker heel bijzonder dat wij in het kader van ons jubileum zo’n lokaal gebaar kunnen doen en zo samen een bijdrage leveren.”

Alberta Kuil van Troost en Meer is blij met de waardering die zij heeft gekregen. “Zonder oordeel kijken naar de mens en hun troost, aandacht en warmte te bieden in een moeilijke periode van het leven. Dat is waar ik en mijn collega’s voor staan. Als dat dan word gewaardeerd dan zijn wij daar heel erg trots op”.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button