Economie

26 november: Koopzondag in Winschoten én Sinterklaashuis!

- advertentie -

Winschoten – Wil jij stressvrij je (Sinterklaas) inkopen doen? Kom dan aanstaande zondag 26 november naar Winschoten, waar de meeste winkeliers je maar liefst 2 extra uren shoptijd geven! Van 10:00 tot 17:00 uur heb je alle gelegenheid om de perfecte cadeautjes te vinden.

- advertentie -

Geniet van een ontspannen winkelervaring en ontdek unieke geschenken voor je dierbaren. Kom lekker te lunchen in een van de gezellige horecagelegenheden. Winkelstad Winschoten staat klaar om je te verwelkomen. Maak van deze koopzondag een gezellig uitje en sla je Sinterklaasinkopen in alle rust in.

Oja, het Sinterklaashuis is geopend van 14.15 tot 16.30 uur, de pieten en Sinterklaas zijn dan aanwezig.

Lees ook: Pieten vermaken kinderen opperbest bij het Sinterklaashuis

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button