Incidenten

Bestuurder gepakt voor rijden onder invloed en zonder geldig rijbewijs

- advertentie -

Winschoten – Zondagmiddag heeft de politie een 38-jarige man uit Groningen aangehouden voor het rijden onder invloed van verdovende middelen en het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. De arrestatie vond plaats op de Beertsterweg in Winschoten nadat de agenten de man hadden zien rijden en hem kort daarna zagen parkeren.

- advertentie -

Tijdens een controle bleek de man zich schuldig te hebben gemaakt aan de bovengenoemde strafbare feiten. De politieagenten waren alert toen zij de man op de Beertsterweg observeerden. Na het parkeren van zijn auto werd de man door de agenten onderworpen aan een controle. Hierbij ontdekten de agenten dat de man onder invloed was van verdovende middelen en over een ongeldig rijbewijs beschikte.

Vanwege het vermoeden van het rijden onder invloed en het illegaal bezit van een rijbewijs, is de 38-jarige man uit Groningen onmiddellijk aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en momenteel ingesloten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button