Incidenten

Grote brand bij woonboerderij ‘De Fruitgaard’ in Noordbroek

- advertentie -

Noordbroek – De brandweer is momenteel met meerdere auto’s ter plaatse bij een grote brand aan de Pastorieweg in Noordbroek. De schuur van de woonboerderij staat volledig in de brand. De brand brak zondagavond rond 19.40 uur uit.

- advertentie -

De brandweerlieden van Siddeburen, Winschoten, Wagenborgen, Veendam en Slochteren zijn bezig om de brand te bestrijden en uitbreiding te voorkomen richting het woongedeelte.  Volgens de woordvoerder de brandweer is de brand begonnen in de schoorsteen van de woonboerderij. “Omdat de vlammen uit het pand slaan hebben we brandweer opgeschaald naar grote brand” laten ze weten.

Bij de woonboerderij is ook een mini-camping gevestigd en een plattelandswinkel, genaamd ‘De Fruitgaard’.

 

- advertentie - 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button