Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

In beeld: Sint en Pieten hebben weer een warm onthaal gekregen in Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Vorig jaar lukte het de Sinterklaas en z’n Pieten niet om Bad Nieuweschans aan te doen. Maar dit jaar werd het in een keer goed gemaakt. Met een groot gevolg en ook de burgemeester Cora-Yfke Sikkema die het publiek opzweepte om mee te zingen, waren ze met z’n allen duidelijk aanwezig bij de muziekkoepel om de goedheiligman in te halen.

- advertentie -

Een grote pakjeswagen, de Sint en zijn hoofdpiet in een open koets met twee Friese paarden ervoor, zijn zondagmiddag door de straten van het oude vestingdorp gereden, om vervolgens in de muziekkoepel de kinderen van Bad Nieuweschans te laten weten dat ook dit jaar de Sint er weer voor hen is.

Bij de muziekkoepel waren behoorlijk veel Schansker kinderen aanwezig, maar door het regenachtige weer, bleven veel kinderen in de straten achter de ramen zitten, om de Sint en zijn gevolg daar te aanschouwen.

Bij Kleindierpark het Hertenkamp komt Sinterklaas de afgelopen twee jaren wel langs. Ook zal hij op 24 november weer een bezoek brengen samen met zijn Pieten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button