Sport

De eerste kinderen uit Oldambt zwemmen weer af in MFC de Hardenberg

- advertentie -

Oldambt –  Onlangs werden er maar liefst 66 zwem ABC diploma’s uitgereikt door zwemschool Henny de Groot in het zwembad de Hardenberg in Finsterwolde. 37 kinderen slaagden voor hun diploma A en 29 voor B of C. Voor het eerst ook aan Oldambster kinderen na de overname door de gelijknamige stichting van het met sluiting bedreigde complex.

- advertentie -

“De Hardenberg in Finsterwolde wordt nu door ons gebruikt als examenlocatie ook voor de kinderen van Weddermeer in Wedde. Voorheen deden we dat in de Watertoren in Winschoten of in een van de buitenbaden” aldus Henny de Groot van de gelijknamige zwemschool. “Dat komt omdat we sinds kort ook zwemles geven in de Hardenberg”

“We zouden het zonde vinden wanneer een dergelijk mooie zwemlocatie boven de A7 van de kaart zou verdwijnen en werden het dan ook vrij snel eens met het bestuur van de stichting en hebben gezamenlijk de uitdaging opgepakt”.

“We zitten nog in de opstartfase van de zwemlessen in de Hardenberg dus we hebben ruimte voor aanmeldingen voor de zwemles zowel in Finsterwolde als in Wedde. Momenteel maken we geen gebruik van wachtlijsten maar worden er nieuwe groepjes opgestart wanneer we voldoende leerlingen hebben”
Voor meer informatie https://www.zwemschoolhennydegroot.nl of https://www.mfcdehardenberg.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button