Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Meerdere regionale titels voor twirlsters van PH Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen zaterdag wisten de twirlsters van Prins Hendrik uit Scheemda 13 regionale titels in de wacht te slepen tijdens de kampioenschappen Groningen-Drenthe. De kampioenschappen werden gehouden in de Eextahal te Scheemda.

- advertentie -

Naast deze titels werden er meerdere zilveren en bronzen medailles behaald waardoor er straks tijdens het Nederlands Kampioenschap op 20/21 januari 2024 in Almere 25 optredens van de twirlsters uit Scheemda op de wedstrijdvloer staan. Een knappe prestatie.

In verschillende categorieën als solo danstwirl, duo showtwirl, 1-baton, 2-baton en largeteam wisten de twirlsters goede punten te scoren.

Ook geïnteresseerd in twirlen? Kom eens kijken of meetrainen. De twirlteams van Prins Hendrik trainen op de vrijdagavond in de Eextahal te Scheemda. De jeugdteams (van 4 t/m 13 jaar) trainen van 17:30 tot 18:30 en de junioren en senioren (vanaf 14 jaar) trainen van 19:45 tot 20:45 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button