Algemeen

Altijd al een speeltuin willen ontwerpen? Dit is je kans!

- advertentie -

Blauwestad – In het Havenkwartier in Blauwestad is ruimte voor een nieuwe speeltuin. En jij kunt meehelpen met het ontwerpen ervan! Vind je het leuk om mee te denken over wat de speeltuin nodig heeft? Meld je dan aan voor de schetssessies op vrijdag 8 december en woensdag 13 december. Dat meldt Projectbureau Blauwestad op Facebook.

- advertentie -

Daarin ga je samen met een enthousiaste groep Planologie studenten van de RUG brainstormen en ontwerpen maken. Denk hierbij aan speelelementen, bankjes, sporttoestellen en natuurlijk ook het thema van de speeltuin.

De schetssessies zijn beide middagen van 15.00 tot 17.00 uur op het Projectbureau Blauwestad. Iedereen uit Blauwestad én omgeving is welkom – jong én oud!

Aanmelden
Aanmelden kan bij de studenten van SAC Groningen via dit formulier. Heb je nog vragen? Mail ze naar info@sacgroningen.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button