Incidenten

Auto uit de bocht op de A7 bij Scheemda door plaatselijke gladheid

- advertentie -

Scheemda – Dinsdagochtend heeft er rond 08.10 uur een ongeluk plaatsgevonden op de afrit van de A7 bij Scheemda. Een bestuurder is met zijn voertuig in de sloot beland. Gelukkig konden de inzittenden zelfstandig uit het voertuig komen.

- advertentie -

Na het incident is de bestuurder gecontroleerd door medisch personeel dat ter plaatse was gekomen met een ambulance. Gelukkig bleek er geen sprake te zijn van ernstig letsel en was een rit naar het ziekenhuis niet nodig. Het voertuig is uit de sloot gehaald door bergingsbedrijf Fruitema.

De oorzaak van het ongeluk wordt vermoedelijk toegeschreven aan plaatselijke gladheid. Het verkeer op de afrit heeft tijdelijk hinder ondervonden, maar kon na het bergen van het voertuig weer normaal doorgang vinden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button