Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Dierenvriend Nikkie nieuwe locatie in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Dierenvriend Nikkie is verhuisd naar de Kerkstraat 1 in Scheemda. Vanaf 2 december is na een paar weken hard werken, de winkel weer geopend voor alle klanten.

- advertentie -

Door deze verhuizing heeft Dierenvriend Nikkie een groter pand en binnenkort ook een aantal eigen parkeerplaatsen naast de winkel. “We hebben er extra stellingen bij, waardoor alles wat ruimer neergezet kan worden,” vertelt eigenaresse Martine de Vries. “Alles wat we op de oude locatie hadden aan producten, gaan we gewoon mee door. Maar we hebben ook een nieuwe lijn hondenvoer en een lijn voor kattenvoer in het assortiment opgenomen. Uiteraard blijven wij ook het afhaalpunt voor de pakketjes van Wish.”

Vers, droog en diepvriesvoer
De winkel heeft producten voor allerlei huisdieren zoals honden, katten, knaagdieren en reptielen. Er zijn allerlei soorten voor te koop, vers, droog en diepvriesvoer. Gelukkig zijn de visjes ook mee verhuisd, de aquaria zijn altijd een feest om even in te kijken. Op dit moment is het assortiment voor de buitenvogels flink in trek. Voor de winter kunnen de tuinvogels wel wat extra hulp gebruiken en hiervoor heeft Dierenvriend Nikkie van alles paraat.

Opening
Tijdens de feestelijke opening op 2 december zijn er aantrekkelijke aanbiedingen en is er koffie en thee met wat lekkers voor de klanten, dus redenen genoeg om weer langs te komen! Voor meer informatie kijk op de website www.dierenvriendnikkie.nl of hou de facebook pagina in de gaten voor de aanbiedingen en acties.

Heb je ook nieuws te delen vanuit jouw bedrijf/ onderneming? Mail naar zakelijk@oldambtnu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button