Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Sinterklaashuis vandaag voor het laatst dit jaar geopend

- advertentie -

Winschoten – Breng deze zaterdag een bezoek aan d’Olle Witte in de Torenstraat van Winschoten en stap binnen in de knusse woonkamer van Sinterklaas en zijn Pieten! Alleen vandaag kun je nog genieten van het Sinterklaashuis voordat zij zich gaan voorbereiden op pakjesavond.

- advertentie -

De Pieten hebben de woonkamer op een gezellige manier versierd, waardoor je meteen in de feestelijke sfeer van Sinterklaas zult belanden. Zowel Sinterklaas als zijn Pieten zullen aanwezig zijn om jullie te begroeten en te ontmoeten.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

De kinderen krijgen de kans om hun verlanglijstjes of tekeningen persoonlijk aan Sinterklaas te geven. Mis deze bijzondere gelegenheid niet en zorg ervoor dat je tussen 14.15 en 16.30 een bezoek brengt aan het Sinterklaashuis Winschoten tijdens deze speciale dagen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de binnenstad? Volg Winkelstad Winschoten op Facebook of Instagram.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button