Algemeen

Elke dag feest met de online Visit Groningen Adventskalender

- advertentie -

Groningen – Na het succes van de voorgaande jaren is de Visit Groningen Adventskalender terug. Van 1 december tot en met 24 december kunnen deelnemers dagelijks een nieuw deurtje van de digitale kalender openen via visitgroningen.nl/adventskalender. Marketing Groningen wil hiermee, samen met Groningers, liefhebbers van Groningen en lokale ondernemers, het jaar feestelijk afsluiten.

- advertentie -

Prijzen winnen met Gronings tintje
Iedere dag kan je online een nieuw deurtje openmaken en meedoen met de winactie van die dag, waarvan de details pas onthuld worden bij het openen van elk deurtje – een ware verrassing zoals bij traditionele adventskalenders. Met deze winacties maak je bijvoorbeeld kans op de leukste cadeaus die worden aangeboden door ondernemers en tickets voor leuke uitjes in de stad en provincie.

Dit jaar belooft de adventskalender nog spectaculairder te zijn dan voorgaande jaren, met prijzen die het hart van elke Groninger en liefhebber van de stad en provincie sneller zullen laten kloppen. Denk aan typisch Groningse cadeaupakketten, tickets voor evenementen en bijzondere uitjes, smakelijke ervaringen zoals diners en unieke overnachtingen.

Groningse cadeaus
De cadeaus worden aangeboden door ondernemers uit de stad en provincie. Met deze Adventskalender willen Marketing Groningen en de ondernemers samen met Groningers en fans van Groningen het jaar op een feestelijke manier afsluiten. ‘Ondernemers reageerden erg enthousiast op onze vraag of ze mee wilden doen. Samen met hen hebben we echt een hele leuke Adventskalender gemaakt vol mooie cadeaus en prijzen. Zo maken we de decembermaand dit jaar nóg een stukje gezelliger’.

Geen prijs missen?
De adventskalender vind je op visitgroningen.nl/adventskalender. Zeker weten dat je geen prijs mist? Dan kun je je aanmelden voor de speciale dagelijkse nieuwsbrief. Of volg Visit Groningen op Instagram voor een dagelijkse reminder: instagram.com/visit.groningen

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button