Incidenten

Grote zoektocht naar vermiste man(76) uit Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Ondanks uitgebreide zoekacties door zowel de politie als het Veteranen Search team, is de vermiste man uit Bad Nieuweschans nog niet gevonden. De hulp van de gemeenschap wordt ingeroepen en iedereen die relevante informatie heeft, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of met spoed via 112.

- advertentie -

Hulpdiensten en vrijwilligers hebben maandagavond en dinsdag urenlang gezocht in Bad Nieuweschans, waarbij er geen spoor van meneer man werd gevonden. Zowel het Veteranen Search team als het Droneteam van de politie hebben hun expertise ingezet om de vermiste man op te sporen. Daarnaast hebben talloze omstanders zich bij de zoektocht aangesloten om te helpen.

Iedere tip, hoe klein ook, kan van cruciaal belang zijn in het oplossen van deze zaak.

Camerabeelden
De politie roept ook op om uit te kijken naar mogelijke camerabeelden die rond het tijdstip van zijn verdwijning zijn gemaakt. Eventuele beelden kunnen waardevolle aanwijzingen bevatten die kunnen leiden tot de oplossing.

UPDATE:
Bij een zoekactie in Oudezijl is op 7 december het lichaam van een overleden persoon aangetroffen, dit laat de politie weten in een bericht op X (voormalige Twitter). Het gaat hierbij om de man uit Bad Nieuweschans die eerder als vermist is opgegeven. De politie sluit een misdrijf uit.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button