Algemeen

MFC De Hardenberg krijgt de laatste FC Groningen / Hornbach picknick bank

- advertentie -

Finsterwolde – Het is nu nog te koud om buiten aan een picknick tafel te zitten, maar MFC De Hardenberg heeft wel de laatste tafel gekregen uit een serie van 20 banken. Deze picknicktafels zijn beschikbaar gesteld door FC Groningen en Doe-Het-Zelf zaak Hornbach.

- advertentie -

Afgelopen zomer kon men een tafel van de FC aanvragen en hierop kwamen ruim 300 aanvragen en dit voor maar 20 exemplaren. Door goed contact met de FC heeft gebiedsregisseur Jeanette Wiersema van de gemeente Oldambt het voor elkaar gekregen dat deze laatste bank vandaag, dinsdag, naar Finsterwolde is gebracht.

Jeanette: “Twee weken werd ik gebeld dat ze nog 1 tafel over hadden en of ik nog een goede plek wist. Ja, die wist ik want vanuit contacten met de Hardenberg wist ik dat ze graag een tafel wilden op het terras bij de kantine. Dus dit kunnen regelen, een heel fijn gebaar”.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button