Op stap

Kerstspeurtocht voor kinderen: Op zoek naar de Prins van Kerst

- advertentie -

Finsterwolde – Sinterklaas is terug naar Spanje, maar niet getreurd: nu begint die leuke, gezellige tijd voor Kerst! Om dat in te luiden, organiseert Geloof in Groningen een gezellige Kerstspeurtocht voor kinderen. Ze wandelen samen met een gids door een deel van het Romeinse Rijk en ontmoeten daar interessante mensen. Zou het lukken om de Prins van Kerst te vinden?

- advertentie -

Na afloop mogen de kinderen, samen met de kinderwerkers, broodjes knakworst warmen boven een gezellig vuurtje. Natuurlijk krijgen ze daar heerlijke warme chocolademelk bij. De activiteit is voor alle kinderen van de basisschool – en het is helemaal gratis.

Nog even op een rijtje:
Wanneer? Zaterdag 9 december
Hoe laat? Van 10.30 – 12.00 uur (de kinderen kunnen zich vanaf 10.00 uur al inschrijven)
Waar? Op de boerderij, Hoofdweg 19, Finsterwolde
Wat kost het? De activiteit wordt gratis aangeboden
Meer informatie: Bert Noteboom: 06-54938508 / bert@geloofingroningen.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button