Algemeen

150 kerstbomen geplaatst in het centrum van Winschoten

- advertentie -
Winschoten – Afgelopen dinsdag hebben scholieren van PrO Winschoten, samen met gemeentemedewerkers Oldambt en groenmedewerkers uit de Blauwestad, het centrum van Winschoten in kerstsferen gebracht door ruim 150 prachtige kerstbomen te plaatsen.
 
Deze bomen, mooier dan ooit tevoren, zijn geleverd door Aapkes Hoveniers uit Winschoten. Door de gezamenlijke inzet van deze bomen en schitterende lichtversiering door het centrum hoopt de City Club Winschoten de kerstsfeer naar Winschoten te brengen.
 
Met een flinke dosis enthousiasme en teamgeest hebben de scholieren en medewerkers de handen uit de mouwen gestoken om het centrum van Winschoten te verfraaien voor de komende feestdagen. In totaal zijn er maar liefst 150 kerstbomen geplaatst op verschillende locaties in het centrum.
 
Met deze kerstbomen en de alom aanwezige feestverlichting wordt er gestreefd naar een bijzondere kerstsfeer beleving in Winschoten voor inwoners als bezoekers.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button