Incidenten

Brandweer en politie rukken uit voor brand- en inbraakmelding bij gemeentehuis Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De brandweer en politie zijn vrijdagavond rond 22.20 uur met spoed opgeroepen voor een melding van brand en inbraak bij het gemeentehuis van de gemeente Oldambt aan de Johan Modastraat in Winschoten. Na een grondige verkenning bleek er echter niets aan de hand te zijn.

- advertentie -

Bij aankomst van de hulpdiensten ging niet alleen het brandmeldsysteem af, maar ook het inbraakalarm. Bij het gemeentehuis werd samen met een beveiligingsbeambte een grondige verkenning uitgevoerd om te achterhalen wat er precies gaande was. Uiteindelijk bleek het om een valse melding te gaan.

Wat de melders heeft doen besluiten om zowel het brandmeldsysteem als het inbraakalarm te activeren, is nog onbekend.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button