Regionaal nieuws

Noord-Nederlands Trein & Tram Museum in Zuidbroek in kerstsfeer: Kerstballenspeurtocht

- advertentie -

Zuidbroek – Traditiegetrouw in kerstsfeer gehuld Traditiegetrouw is het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum (NNTTM) vanaf het eerste weekend ná Sinterklaas in kerstsferen gehuld. Vrijwilligers van het Zuidbroekster museum zorgen hier voor. In de hal van het museum staat de grote kerstboom.

- advertentie -

Ook het Museumcafé is in een winters jasje gestoken. Deze entourage voegt een extra dimensie toe aan het museumbezoek. Speciaal voor kinderen is er een kerstballenspeurtocht door het museum. Wie alle kerstballen vindt krijgt een leuk presentje. Op speelse wijze kan zo het museum worden ontdekt.

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse in Zuidbroek, het dorp van trein en tram. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere vrijdagmiddag (13.00 tot 17.00) alsmede op zaterdag en zondag (10.00 tot 17.00) geopend

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button