Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Innovatieve Sausautomaat maakt intrede bij Automatiek Speciaal Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Automatiek Speciaal, gelegen in het hart van Winschoten, introduceert met trots een unieke ervaring voor sausliefhebbers: de Sausautomaat. Deze revolutionaire automaat stelt klanten in staat om met contactloze betaling hun favoriete saus rechtstreeks uit de muur te tappen.

- advertentie -

Wat maakt de Sausautomaat van Automatiek Speciaal zo bijzonder? Eigenaar Arjan Kenter licht het graag toe: “Het is de allereerste sausautomaat die boven de rivieren staat én exclusief verkrijgbaar is in Winschoten. Een Groningse innovatie ontwikkeld door Apparatenfabriek Bereila B.V., een gerenommeerde sauspompfabrikant.”

Kenter: “Met slechts 12 pompen in totaal, verspreid over Zuid-Nederland en België, en nu dus ook in Winschoten, biedt Automatiek Speciaal een smaakvolle primeur aan sausliefhebbers. Het concept sluit naadloos aan op de reeds geliefde automatiek van Automatiek Speciaal. Geen wachtrijen meer voor saus; klanten kunnen nu zelf, en geheel contactloos, hun gewenste hoeveelheid mayo en curry toevoegen aan hun snack of patat.”

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

De Sausautomaat heeft al veel lof geoogst van het publiek en wordt enthousiast omarmd door sausfanaten in Winschoten. De gebruiksvriendelijkheid en de hoogwaardige Oliehoorn frietsaus en curry dragen bij aan de positieve ervaring van de klanten.

Om de lancering te vieren, organiseert Automatiek Speciaal een speciale actie. Aanstaande woensdag, 13-12-2023, betalen klanten slechts 1 cent per pomp saus in de Automatiek. Voor een smakelijk en vernieuwend avontuur, nodigt Automatiek Speciaal iedereen uit om een bezoek te brengen aan hun locatie in het centrum van Winschoten.

Foto: ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button