Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Geboorte van eerste kindje bij 9maandenfit.nl in Scheemda heeft voor positieve veranderingen gezorgd

- advertentie -

Scheemda – De geboorte van het eerste kindje bij 9maandenfit.nl in Scheemda heeft voor veel positieve veranderingen gezorgd binnen het bedrijf. 9maandenfit.nl is een online platform dat sportlessen verzorgt voor zwangere dames. De eigenaresse, Annet, heeft nu zelf haar eerste baby gekregen en zag dit als een uitgelezen kans om haar eigen trainingsprogramma voor zwangere vrouwen zelf te testen.

- advertentie -

Het trainingsprogramma, dat onder andere fitness en bekkenbodemtraining vanuit huis omvat, heeft Annet geholpen om zonder problemen al na 3 weken weer actief te kunnen springen. Als ervaringsdeskundige kan zij nu met nog meer overtuiging zeggen dat haar trainingen echt werken.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

 

Trainignen
Annet benadrukt echter dat zij niet zwanger is geworden ten behoeve van haar bedrijf, maar dat het moederschap haar zeker een stap vooruit heeft geholpen. Zij heeft zelf ervaren hoe fijn de trainingen zijn en hoe weinig tijd het kost om ze te volgen. Bovendien hebben de trainingen veel problemen en hersteltijd voorkomen. Nu, met baby Hans in huis, kan Annet ook zonder hem alleen te laten genieten van een paar oefeningen. Als fitte moeder kan zij nu beter voor haar zoontje zorgen, omdat zij minder tijd aan zichzelf hoeft te besteden.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Nieuw programma
Naast het bestaande programma zal 9maandenfit.nl binnenkort ook een “back on track” programma introduceren voor vrouwen die na de bevalling weer willen gaan sporten. Daarnaast komt er ook een specifiek bekkenbodem programma voor zowel vrouwen als mannen die last hebben van bekkenklachten zoals urineverlies. Deze nieuwe toevoegingen sluiten mooi aan bij de missie en slogan van 9maandenfit.nl, namelijk “durf te niezen” / #durfteniezen.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

 

Het mooie aan de trainingen van 9maandenfit.nl is dat ze op elk gewenst moment gestart kunnen worden. Zo kunnen zwangere dames en kersverse moeders op hun eigen tempo en wanneer het hen uitkomt, werken aan een fit lichaam en een sterke bekkenbodem. Het is duidelijk dat het bedrijf zich richt op het welzijn van vrouwen tijdens en na de zwangerschap, en daarbij de ervaring en expertise van Annet als kersverse moeder volledig benut.

Lees meer: Online trainen tijdens zwangerschap met Scheemder bedrijf 9maandenfit.nl

Heb je ook nieuws te delen vanuit jouw bedrijf/ onderneming? Mail naar zakelijk@oldambtnu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button