Economie

EVC Korhorn opent showroom op gebied van verduurzaming in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Het familiebedrijf EVC Korhorn heeft onlangs de deuren geopend van een nieuwe moderne showroom aan de Vissersdijk 21 in Winschoten. In deze showroom kunnen klanten alles vinden wat zij nodig hebben op het gebied van verduurzaming.

- advertentie -

Toekomst
De afkorting EVC staat voor Expertise Verduurzaamheid Combinatie. “Bij EVC zetten we ons in voor een koelere planeet en een comfortabele toekomst. We begrijpen dat CO2-uitstoot onze aarde verwarmt. Wij nemen daarom grote stappen richting verkoeling door de inzet van onder andere hybride warmtepompen en duurzame energiebronnen”, aldus Henk Korhorn, oprichter van het bedrijf. “Onze aanpak biedt niet alleen comfort voor onze klanten, maar ook voor de wereld om ons heen, voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.”

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Uitgebreid pakket
EVC heeft veel kwaliteitsproducten zoals hoogrendement CV-ketels en warmtepompen, moderne airco’s en duurzame kunststof kozijnen. Maar dat is niet alles wat dit vooruitstrevende bedrijf te bieden heeft. EVC Korhorn geeft ook deskundig advies over pelletkachels, effectieve zonnepanelen en stijlvolle verwarmingspanelen. Klanten kunnen in de showroom kennismaken met energiezuinige LED-verlichting, warmwaterboilers, topklasse isolatieoplossingen en waterontharders.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Certificaten
EVC wil blijven voldoen aan de hoogste normen. Om kwaliteit te waarborgen, hebben alle werknemers de vereiste certificaten en opleidingen. “Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat al onze werknemers STEK gecertificeerd zijn,” zegt Henk. EVC werkt daarbij ook nog samen met andere gerenommeerde merken binnen de verwarmings- en koelingsindustrie, zoals Warmgarant, ATAGwarmte en Warmtethuis. Met hun ervaring en kennis zorgen ze voor energie-efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen.

- advertentie -

(lees verder onder de foto)

- advertentie - 
Foto: OldambtNu.nl

Service centraal
Voor EVC Korhorn staat de combinatie van producten en persoonlijke service centraal. “Wij gaan bij onze klanten langs om hun wensen te bespreken en geven vervolgens advies op maat. Als de offerte een order wordt, dragen wij het project over aan de specialist die de installatie zal uitvoeren. Na afronding van de installatie komen wij langs om te controleren of alles naar wens is verlopen”, legt Henk uit. “Om de transitie naar verduurzaming voor iedereen toegankelijk te maken, kunnen wij ook helpen bij het aanvragen van subsidies.”

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Openingstijden
Hun showroom is op maandag, dinsdag en donderdag geopend tussen 09.00 -14.00 uur en op woensdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. In het weekend en na sluitingstijd is de showroom geopend op afspraak, neem dan telefonisch contact op via 06 16104036

EVC Korhorn zet zich in voor een duurzame toekomst en nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen in hun showroom aan de Vissersdijk 21 in Winschoten. Uiteraard is EVC ook online te vinden. Kijk voor meer informatie op www.evckorhorn-bv.nl of op Facebook en Instagram.

Heb je ook nieuws te delen vanuit jouw bedrijf/ onderneming? Mail naar zakelijk@oldambtnu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button