Algemeen

Sfeervolle Winterse Proeverij en Rad van Fortuin Bij Spar Nicolai

- advertentie -

Winschoten – In de knusse sfeer van Spar Nicolai vindt op 15 december tussen 19.00 en 21.00 uur een betoverende Winterse proeverij plaats. Ontdek een scala aan heerlijke winterse lekkernijen en laat je smaakpapillen verwennen door een selectie van ambachtelijke producten.

- advertentie -

Tijdens het evenement krijgen bezoekers de kans om deel te nemen aan het spannende Rad van Fortuin, waar fantastische prijzen te winnen zijn. De opwinding en gezelligheid van het draaiende rad voegen een extra dimensie toe aan deze winterse avond bij Spar Nicolai.

Lees verder onder de foto.

Foto: Ingezonden

Mis deze unieke gelegenheid niet om de feestelijke sfeer van Spar Nicolai te ervaren, waar gezelligheid, lekkernijen en verrassingen samenkomen. Kom langs, geniet van de Winterse proeverij en maak kans op geweldige prijzen met het Rad van Fortuin. Met als hoofdprijs een Redbull Race Experience.

Tot ziens op 15 december!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button