Incidenten

Brandweer rukt uit voor gaslekkage bij werkzaamheden

- advertentie -

Finsterwolde – Dinsdagmiddag rond 13.25 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een gaslek in Finsterwolde. Het incident vond plaats tijdens werkzaamheden in de berm, waarbij het lek ontstond. De Hoofdweg moest gedeeltelijk worden afgesloten door de brandweer.

- advertentie -

Bij aankomst van de brandweer was de geur van gas overduidelijk aanwezig. Er werd onmiddellijk ingezet op het veiligstellen van de omgeving, waarbij direct contact werd opgenomen met netbeheerder Enexis. Dankzij hun snelle reactie kon het gaslek snel worden gedicht.

De brandweer verrichtte ter plaatse verdere metingen om er zeker van te zijn dat het lek volledig gedicht was en er geen andere risico’s waren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button