Sport

Koopakte van het sportcomplex MFC de Hardenberg officieel ondertekend

- advertentie -

Finsterwolde – Dinsdagmiddag vond er om 14.30 uur een belangrijke gebeurtenis plaats bij de notaris in Groningen: de overdracht van het sportcomplex MFC de Hardenberg. Burgemeester Cora Yfke-Sikkema en wethouder Erich Wuncker waren aanwezig, samen met alle bestuursleden van de Stichting multifunctioneel sportcentrum (MFC) de Hardenberg.

- advertentie -

In het bijzijn van notaris Bossinade uit Groningen hebben zij hun handtekening gezet, waarmee het sportcomplex volledig in beheer komt van de stichting.

Toekomst
Met deze overdracht krijgt de stichting MFC de Hardenberg nu officieel de verantwoordelijkheid voor het beheer van het sportcomplex, wat een belangrijke stap betekent voor de toekomst van de faciliteiten. De stichting zal nu de mogelijkheid hebben om het sportcomplex verder te ontwikkelen en te optimaliseren voor de lokale gemeenschap.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden | voorzitter André Hateboer

Sportbedrijf
Het sportcomplex MFC de Hardenberg biedt een breed scala aan sport- en recreatiefaciliteiten voor de inwoners van Oldambt. Met een sporthal, een zwembad en andere voorzieningen is het een belangrijke ontmoetingsplek geworden voor sportliefhebbers en organisaties die gebruik maken van de faciliteiten.

De stichting MFC de Hardenberg is van plan om in de komende periode verschillende verbeteringen aan te brengen aan het sportcomplex.

- advertentie -

Met de overdracht van het sportcomplex MFC de Hardenberg is een belangrijke mijlpaal bereikt.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button