Economie

Fieret Optiek voor oogzorg en brilmode in de winkel en thuis

- advertentie -

Winschoten – De vaste klanten weten het al een tijdje, maar nog niet iedereen is het opgevallen, Maarten en Corrianne Fieret hebben sinds 1 juni dit jaar de optiek van Eyewish voortgezet onder hun eigen naam.

- advertentie -

In het mooie pand aan de Venne 97, met de opvallende ramen die al ten tijde van Dost Lampen menig voorbijganger even extra naar de gevel liet kijken, is er met een aantal kleine veranderingen een fijne sfeer gecreëerd. “We hebben de presentatiewanden warme kleuren gegeven,” zegt Corrianne Fieret. “De glazen puien zijn geïsoleerd en de authentieke glas in lood ramen zijn behouden.” En op de gevel prijkt nu het nieuwe logo van Fieret Optiek.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Zorg voor ogen
Maarten Fieret is al sinds 2014 erkend opticien. Dat betekent dat je bij Fieret Optiek terecht kunt voor de juiste oogzorg. “Ik ben nu bezig met myopie management bij kinderen. De bijziendheid bij kinderen (niet meer scherp in de verte kunnen kijken) lijkt toe te nemen. In samenwerking met een oogarts en optometrist kijken we hoe we dit kunnen afremmen. Uiteraard hebben we mooie merken zoals Vulcan en Vingino om voor elk kind of puber een fijne bril te vinden. Of lenzen, dat is natuurlijk ook een mogelijkheid.”

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Mobiele opticien
In de winkel is een grote collectie fraaie brillen. Toch is het niet altijd mogelijk om naar Winschoten te komen. “Wij kunnen als mobiel opticien aan huis vrijwel alles wat we in de winkel ook kunnen. We doen een nauwkeurige oogmeting en nemen dan een ruime keuze aan monturen en glazen mee. En als de klant een zorgverzekering heeft met recht op vergoeding, kunnen wij helpen met invullen van het declaratieformulier.” Ook bedrijven kunnen Fieret mobiele opticien laten langskomen voor bijvoorbeeld veiligheidsbrillen of beeldschermbrillen.

- advertentie -

(lees verder onder de foto)

- advertentie - 
Foto: OldambtNu.nl

Kerstactie
Van 6 tot en met 24 december is er een spectaculaire actie bij Fieret Optiek. Wanneer je langs komt in je kekste kersttrui, ontvang je 30% korting op een gloednieuwe bril en je maakt kans op het winnen van een fantastisch prijzen pakket. Maar ook zonder kersttrui, ben je van harte welkom en dan ontvang je in deze periode 30% korting op het montuur van je nieuwe bril. Vraag in de winkel naar de voorwaarden en laat je adviseren door Corrianne en Maarten.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Alles bij elkaar kan Fieret Optiek zowel in de winkel als aan huis uitstekende service verlenen voor mensen die een bril of lenzen nodig hebben, of aanpassingen willen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.fieretoptiek.nl Op deze site is het ook mogelijk een afspraak aan te vragen. Maar even langskomen of bellen (0597) 768002 kan natuurlijk ook.

Heb je ook nieuws te delen vanuit jouw bedrijf/ onderneming? Mail naar zakelijk@oldambtnu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button