Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Het partyvervoer naar Marktplein Winschoten: Voordelig en veilig feesten zonder zorgen

- advertentie -

Winschoten – Het partyvervoer naar Marktplein Winschoten gaat definitief van start vanaf deze zaterdag. Elke zaterdag zal het partyvervoer beschikbaar zijn, waarbij publiek van omliggende dorpen/ gemeenten in Winschoten kunnen profiteren van dit voordelige vervoer. Daarnaast zal het partyvervoer ook beschikbaar zijn op kerstavond en eerste kerstdag.

- advertentie -

Het partyvervoer zal de feestgangers ophalen bij een centraal opstappunt in het dorp en hen daar ook weer afzetten na afloop van een stapavond op Marktplein Winschoten. Dit maakt het voor mensen die geen eigen vervoer hebben of liever niet met de auto willen komen, een stuk gemakkelijker om de feesten in Winschoten bij te wonen.

Ticket eenvoudig te krijgen
Om gebruik te maken van het partyvervoer, kunnen geïnteresseerden een retour ticket kopen op de website www.stappeninwinschoten.nl. Tickets zijn verkrijgbaar tot 20:00 uur op dezelfde avond. Om de veiligheid te garanderen, zal er tevens een portier meereizen.

De introductie van dit partyvervoer is een positieve stap voor Winschoten en de omliggende gemeentes. Het biedt de mogelijkheid voor mensen uit de omgeving om zonder zorgen te genieten van de diverse feesten en evenementen die in Winschoten worden georganiseerd.

Vol=vol
Het partyvervoer zal naar verwachting populair zijn, vooral tijdens de drukke feestdagen. Met kerstavond en 1e kerstdag in het vooruitzicht, is het fijn om te weten dat er een voordelige en veilige optie beschikbaar is om naar Winschoten te reizen en daar te kunnen feesten.

Dus verzamel je vrienden en maak gebruik van het partyvervoer naar Marktplein Winschoten. Geniet zonder zorgen van de diverse feesten en evenementen, wetende dat je veilig en gemakkelijk teruggebracht wordt naar je eigen dorp.

Routes
Het Partyvervoer gaat langs meerdere dorpen. Route 1 gaat via Zuidbroek, Muntendam, Veendam, Nieuwe- en Oude Pekela naar Winschoten. Route 2 weet via Onstwedde, Vlagtwedde, Wedde en Blijham de weg naar het Marktplein te vinden. Maar ook het uitgaanspubliek uit Scheemda, Midwolda, Oostwold, Finsterwolde, Beerta en Blauwestad komen via route 3 op het Marktplein.

Bestel hier je tickets.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button