Op stap

Kersthuis Winschoten dit weekend geopend

- advertentie -

Winschoten – Komende weekend wordt het centrum van Winkelstad Winschoten omgetoverd tot een waar kerstparadijs met de komst van de Kerstman en zijn elfen. Het Kersthuis in d’Olle Witte is op zaterdag geopend van 11.00 tot 15.30 uur. Voor degenen die op koopzondag willen langskomen, is het Kersthuis geopend van 13.00 tot 16.30 uur.

- advertentie -

Niet alleen op zaterdag en zondag, maar ook tijdens de Moonlight Shopping op vrijdag 22 december van 17.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 23 december van 11.00 tot 16.30 uur kun je de Kerstman en zijn elfen bezoeken. Het belooft een gezellige en magische sfeer te worden in Winschoten.

Arrenslee
Dit jaar hebben de Kerstman en zijn elfen ook iets speciaals gepland voor de bezoekers. Ze zullen meerdere rondjes door het centrum maken op een prachtige arrenslee. Dit is een unieke kans om de Kerstman en zijn elfen van dichtbij te zien en hen persoonlijk te begroeten.

Kom dus allemaal naar het centrum van Winschoten en laat je betoveren door de kerstsfeer. Vergeet niet om een mooie foto te maken. Geniet van de gezelligheid, de magie en de warmte die de Kerstman en zijn elfen met zich meebrengen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button