Op stap

Kerstwandeling op Landgoed Ennemaborgh

- advertentie -

Midwolda – In deze tijd van het jaar lijkt het Landgoed er stilletjes bij te liggen, maar er zijn in het winterse landschap nog veel zaken te ontdekken die te maken hebben met overleven van de winter en het voorbereiden op een nieuwe lente.

- advertentie -

Brandende vuurkorven en “De Gieselbarg Bloazers” uit Veele verwelkomen u. Onder begeleiding van een gids, en de geluiden van de midwinterhoorns, gaan we het winterse landgoed verkennen. De gidsen vertellen tijdens de wandeling leerzame wetenswaardigheden over de diverse planten en dieren.

Bij terugkomst bij het koetshuis ontvangen de gastgevers van bezoekerscentrum Ennemaborg u graag voor het nuttigen van een glas glühwein of een beker chocolademelk rond het haardvuur. De wandeling is 4 kilometer en vindt plaats op Tweede Kerstdag, 26 december, van 13.00 uur tot 14.30 uur

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button