Algemeen

Linda en Jumbo Scheemda steunen dierenasiel Winschoten met donatie

- advertentie -

Winschoten – In een hartverwarmende oproep op Facebook heeft Linda onlangs om hulp gevraagd voor het dierenasiel in Winschoten. Linda en Jumbo Scheemda hebben samen maar liefst zeven dozen gevuld met spullen verzameld voor het dierenasiel. Zaterdag bezorgde Linda de donatie persoonlijk bij de opvang.

- advertentie -

De donatie bestaat onder andere uit voedsel voor honden, katten en knaagdieren, evenals een assortiment dierenspeeltjes. De oproep van Linda werd met veel lof ontvangen. Bij de Jumbo Scheemda stond een kar bij de uitgang waar mensen iets in konden doneren.

Het team van het asiel is enorm dankbaar voor de bijdragen. Donaties van voedsel, speeltjes en andere benodigdheden zijn altijd welkom.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button