Economie

Vandaag koopzondag in Winkelstad Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Moet jij nog je kerstinkopen doen? Kom dan deze zondag naar Winschoten, waar ze winkleiers je maar liefst 2 extra uren shoptijd geven! Van 10:00 tot 17:00 uur heb je alle gelegenheid om de perfecte cadeautjes te vinden voor bijvoorbeeld onder de kerstboom.

- advertentie -

Kom naar Winschoten en laat je verrassen door een sfeervolle winkelervaring. Hier vind je de meest unieke geschenken. Daarnaast kan je genieten van een smakelijke lunch in een van onze sfeervolle horecagelegenheden. Neem even de tijd om te ontspannen en verwen jezelf bijvoorbeeld met een zalige warme chocolademelk, met een royale toef slagroom als kers op de taart!

Kersthuis
Het Kersthuis in d’Olle Witte is op deze koopzondag geopend van 13.00 tot 16.30 uur. Daarnaast zie je de Kerstman en zijn elfen ook nog eens op een arrenslee door het centrum.

De winkeliers en horecaondernemers staat klaar om je te verwelkomen. Maak van deze koopzondag een gezellig uitje. Tot ziens in Winschoten!

Lees ook: Kersthuis Winschoten dit weekend geopend

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button