Economie

H&H Glas en Timmerwerken beleven een vliegende start met nieuw bedrijf

- advertentie -

Winschoten/ Vlagtwedde – Het bedrijf H&H Glas en Timmerwerken, opgericht door Henk Greven en Harjan Bossen, is in de lente van 2022 van start gegaan in Vlagtwedde en Winschoten. Het bedrijf richt zich op de groeiende vraag naar verduurzaming door middel van isolatieglas (HR++) en of kozijn die bijdragen aan een lagere energierekening. Mede dankzij subsidies op woningverduurzaming hebben de mannen een succesvolle start kunnen maken.

- advertentie -

Na maar liefst 11 jaar zij aan zij te hebben gewerkt bij hetzelfde bedrijf, zijn Henk en Harjan niet alleen collega’s, maar al ruim 20 jaar goede vrienden. “Onze jarenlange samenwerking heeft ervoor gezorgd dat we perfect op elkaar zijn ingespeeld en precies weten wat we van elkaar kunnen verwachten,” onthult Henk.

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Bedreven in het vak
“Wat ons onderscheidt, is dat we niet alleen timmermannen zijn, maar ook bedreven zijn in het vak van glaszetters. Hierdoor kunnen we, wanneer een klant behoefte heeft aan een nieuw raam met duurzaam glas, dit allemaal zelf realiseren zonder een ander bedrijf te hoeven inschakelen.” zegt Harjan.

Bij H&H Glas en Timmerwerken doen de mannen alles zelf. Het persoonlijke en snelle contact met de klant staat centraal. “Wij maken zelf de afspraken en voeren het werk zelf ook uit,” zegt Henk. “We werken in een straal van 70 kilometer rondom Vlagtwedde, met de focus voornamelijk op Westerwolde, Stadskanaal, Pekela en Oldambt. Maar we zijn ook actief in de stad en provincie Drenthe,” benadrukken ze.

(lees verder onder de foto)

- advertentie -
Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Tevreden
Terugkijkend zijn de mannen tevreden over de afgelopen 1,5 jaar. “Het gevoel dat we kregen van alle dankbare klanten is fijn. De lol in het werk is helemaal terug. Het is voldoening om te zien hoe blij mensen worden wanneer ze iets moois opgeleverd krijgen,” aldus Henk.

- advertentie - 

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Nu veel mensen graag gebruik maken van de verduurzamingssubsidies, is H&H Glas en Timmerwerken een goede partner. Zelf werken ze ook met de beste en duurzame materialen. Bent u geïnteresseerd of wilt u wat voorbeelden zien, kijk dan op de website voor informatie en de telefoonnummers: www.henhglasentimmerwerken.nl.

Heb je ook nieuws te delen vanuit jouw bedrijf/ onderneming? Mail naar zakelijk@oldambtnu.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button