Incidenten

Meerdere woningen ontruimd door gaslekkage

- advertentie -

Westerlee – Dinsdag werden zes woningen aan de Esdoornlaan in Westerlee ontruimd vanwege een gaslekkage die ontstaan was als gevolg van werkzaamheden in een kruipruimte. Brandweer Winschoten heeft de omgeving afgezet en metingen verricht. Netbeheerder Enexis werd ter plaatse geroepen om het lek te dichten.

- advertentie -

Het is niet duidelijk wat er precies is misgegaan, maar het lek zorgde voor een gevaarlijke situatie waarbij het gas in de omgeving vrijkwam. Direct na de melding van de lekkage heeft de brandweer de omgeving afgezet en de bewoners van zes woningen geëvacueerd.

Nadat het lek was gedicht konden de bewoners weer terugkeren naar hun woning.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button