Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Oldambster acties voor 3FM Serious Request ALS

- advertentie -

Oldambt – 3FM Serious Request heeft het Glazen Huis opgesteld in Nijmegen van 17 tot en met 24 december. De opbrengsten gaan dit jaar naar de Stichting ALS Nederland. In het Oldambt wordt ook aandacht besteed aan deze actie.

- advertentie -

Campus Winschoten
Diverse leerlingen en docenten van Campus Winschoten zijn op verschillende plekken in onze gemeente aan het voorlezen. Bijvoorbeeld Silja Stolk, Olaf Vos en Maria Tiggelaar lezen verhalen voor in het Nederlands en in het Gronings in ’t Hamrik.

Het streefbedrag is 1.000 euro maar heeft inmiddels al ruim 2.000 euro opgebracht.
Voor meer informatie, kijk dan op deze actiepagina.

Dressuurruiters
De internationaal bekende dressuurruiters Marten Luiten en Christa Larmoyeur hebben samen een bijzondere actie opgezet. Woensdag 20 december worden er ‘s middags lessen gegeven op het complex bij Christa aan het Oostereinde in Winschoten. In de avond hebben ze een bijzondere showavond met toppers uit heel Nederland vanaf 19.00u in Hippisch Centrum Exloo.

Om mensen extra te stimuleren om te doneren, hebben Marten en Christa hun connecties gevraagd prijzen beschikbaar te stellen voor een loterij. En uiteraard zullen alle inkomsten hiervan ook naar het goede doel gaan.

Het streefbedrag is 10.000 euro.
Voor meer informatie, kijk dan op deze actiepagina.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button