Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Echtpaar Borgman-Bijl viert 65-jarig huwelijk

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen maandag vierde het echtpaar Borgman-Bijl een bijzondere mijlpaal in hun leven: hun 65-jarig huwelijk. Op 18 december 1958 traden zij in het huwelijksbootje, en tot op de dag van vandaag staan zij samen sterk. Hoewel ze inmiddels thuiszorg ontvangen, zijn ze nog altijd zelfstandig.

- advertentie -

Het echtpaar ontmoette elkaar lang geleden in de Langestraat, waar zij, net als andere jongeren, graag liepen en om zich heen keken. Die ontmoeting was het begin van een levenslange liefde en toewijding voor elkaar.

Samen hebben ze twee kinderen gekregen, waardoor hun gezin nog meer verrijkt werd. Hun kinderen zijn trots op hun ouders en bewonderen de sterke band die zij met elkaar hebben opgebouwd.

Ter ere van hun 65-jarig huwelijk bracht burgemeester Cora-Yfke Sikkema een bezoek aan het echtpaar Borgman-Bijl. Ze bracht persoonlijk haar felicitaties over en had een warm gesprek met het paar. Het echtpaar Borgman-Bijl straalt nog altijd liefde en geluk uit, ondanks de uitdagingen die het leven met zich meebracht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button