Algemeen

Jongeren van PrO Winschoten maken mooie kerstkaarten voor ouderen

- advertentie -

Winschoten – PrO Winschoten, de afdeling voor praktijkonderwijs van het Dollard College, stuurt dit jaar kerstkaarten naar 63 ouderen in de gemeente Oldambt. De actie is een initiatief van de school en Sociaal Werk Oldambt.

- advertentie -

Buurtwerker Kimberley Bond zag de prachtige getekende kerstkaarten van PrO Winschoten en bedacht dat ouderen deze kaarten vast heel leuk zouden vinden. “Hoe fijn zou het zijn als zij een kerstkaart mochten ontvangen getekend door een getalenteerde derdejaars leerlingen van het praktijkonderwijs”. De school drukte voldoende extra kerstkaarten af en het personeel van Sociaal Werk Oldambt zorgt ervoor dat de kaarten terecht komen bij een deel van hun contacten.

De leerlingen van PrO Winschoten hebben de kaarten met veel plezier getekend en ingevuld. “Het is misschien maar een klein gebaar, maar wel een gebaar dat ontzettend gewaardeerd wordt”, aldus Geert van Dijken, de ad interim Vestigingsdirecteur PrO.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button