Sport

VV Heiligerlee verwelkomt nieuw shirtsponsor: Hessels Zeefbanden

- advertentie -

Heiligerlee – Het bestuur van voetbalvereniging Heiligerlee heeft aangekondigd een nieuwe shirtsponsor te hebben verwelkomd voor het eerste elftal. Het lokale bedrijf Hessels Zeefbanden uit Heiligerlee heeft een overeenkomst gesloten met de club.

- advertentie -

Zowel het bestuur van VV Heiligerlee als firma Hessels Zeefbanden zijn enorm verheugd over deze samenwerking. Jaron Hessels, directeur bij Hessels Zeefbanden, ondertekende het contract namens zijn bedrijf, terwijl de voorzitter van VV Heiligerlee, Mark Nienhuis, zijn handtekening zette namens de club.

Dit nieuwe sponsorschap betekent dat het logo van Hessels Zeefbanden de komende tijd prijkt op de shirtjes van het eerste elftal van VV Heiligerlee.

Nieuwe sponsor na 40 jaar
Daarnaast wil VV Heiligerlee graag de gelegenheid aangrijpen om Café de Gieterij hartelijk te bedanken voor hun 40-jarige sponsoring. Deze langdurige samenwerking heeft niet alleen financiële steun geboden aan de club, maar heeft ook bijgedragen aan de positieve sfeer en betrokkenheid onder de leden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button