Incidenten

Zwarte rook bij schuurbrand in Beerta

- advertentie -

Beerta – Aan de Hoofdstraat in Beerta is woensdag rond twaalf uur ’s middags een brand uitgebroken in een schuur. De brandweer rukte uit met meerdere voertuigen van post Finsterwolde en Winschoten.

- advertentie -

De brand werd snel ontdekt, waarna de hulpdiensten direct werden gealarmeerd. De brandweerlieden kwamen snel ter plaatse en begonnen met het blussen van de brand. Door de aanwezigheid van eventuele gasflessen en auto’s in de schuur werd er extra voorzichtig te werk gegaan.

Rookontwikkeling
De brand zorgde al snel voor veel rookontwikkeling. In eerste instantie was de rook wit en grijs, maar later veranderde deze naar een zwarte kleur. Omwonenden werd geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden en uit de rook te blijven.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand is. De Hoofdstraat is tijdelijk afgesloten voor het verkeer om de hulpdiensten voldoende ruimte te geven. Verwacht wordt dat de weg spoedig weer vrijgegeven kan worden.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button