Incidenten

Stroomdip en grote stroomstoring in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op dit moment kampt en gedeelte van Winschoten met een grote stroomstoring, waardoor minder dan 10.000 adressen in de Molenstad zonder elektriciteit zitten. De postcodes 9671, 9674 en 9675 zijn volgens netbeheerder Enexis getroffen door de storing.

- advertentie -

De stroomstoring volgde na een stroomdip die kort ervoor plaatsvond in diverse wijken. Netbeheerder Enexis heeft bevestigd dat er sprake is van een grote stroomstoring en dat monteurs onderweg zijn om het probleem op te lossen. De storing begon rond 20.07 uur en heeft momenteel nog geen duidelijke oorzaak. Enexis is momenteel bezig met het onderzoek hiernaar.

(lees verder onder de foto)

Foto: Enexis

Enexis meldt echter dat zij verwachten dat de storing voor 22.15 uur volledig verholpen zal zijn. Er wordt hard gewerkt om de getroffen adressen zo spoedig mogelijk weer van stroom te voorzien.

Advies
Het is raadzaam om bij een stroomstoring voorzorgsmaatregelen te treffen, zoals het uitschakelen van apparaten om beschadiging door een plotselinge stroomtoevoer te voorkomen.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button