Op stap

Nightmare before Christmas voor 1 keer op groot scherm

- advertentie -

Winschoten – Stap binnen in de betoverende wereld van The Nightmare Before Christmas, terug op het grote scherm! Mis deze unieke kans niet bestel je tickets voor slechts €7,50 per stuk, inclusief een verfrissend drankje. Bezoek de website van Cultuurhuis De Klinker om jouw plek te reserveren.

- advertentie -

Voor een extra dosis gezelligheid opent De Klinker woensdag 27 december zijn deuren al om 19:30 uur. Verwarm jezelf met leuke gesprekken en neem een kijkje bij de merchandise stand voordat om 20:00 uur het spektakel begint. Deze bijzondere avond wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Cultuurhuis De Klinker, jongerencentrum ‘t Spoor, Anicon en Sammy’s Gameshop. Mis het niet!

De jongerengroep Anicon organiseert bijeenkomsten voor jongeren die zich bezighouden met Anime Cosplay en bijbehorende onderwerpen. Zo hebben zij al meerdere activiteiten opgezet in het jongerencentrum ’t Spoor en gaan ze nu voor de 2de keer samenwerken met De Klinker. Vanuit het jongerenwerk van Sociaal Werk Oldambt en Impacter worden zij ondersteund.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button