Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

SC Scheemda vindt in Cor Grozema gewenste trainer voor seizoen 2024/2025

- advertentie -

Scheemda – Na de bekendmaking van het nadere afscheid van Gerrie Drent bij SC Scheemda is er snel gehandeld door de club. Bestuur en Technische Commissie hebben aan de hand van het gewenste trainersprofiel zelf het initiatief genomen hier de juiste man bij te vinden. Er is dan ook geen vacature geplaatst en SC Scheemda is binnen het eigen netwerk gaan kijken naar mogelijke kandidaten.

- advertentie -

De contacten met Cor Grozema werden gelegd nadat de positie van hoofdtrainer vacant werd. De 51-jarige oefenmeester heeft er nooit een geheim van gemaakt ooit terug te willen keren bij “zijn club”. Tien jaar geleden verliet Cor de club nadat hij diverse jeugdteams, het 2e elftal en het 1e elftal van SC Scheemda onder zijn hoede had gehad.

Via MOVV, Damacota en het 2e elftal van vv Hoogezand komt er nu een ervaren trainer binnen bij SC Scheemda die bovendien de club goed kent. Jarenlang verdedigde Cor het groen-wit van CVSB en daarna was hij een van de drijvende krachten bij SC Scheemda.

SC Scheemda wil stap voor stap doorgroeien binnen het amateurvoetbal in Oost-Groningen.

Uiteraard gaan de huidige trainer en spelersgroep er alles aan doen om behouden te blijven voor de 4e klasse.

Los daarvan gaat SC Scheemda samen met Grozema tot doel stellen om van SC Scheemda minimaal een stabiele 4e klasser te maken. Met de stevige basis die de voorgangers van Cor hebben neergelegd en de nieuwe impulsen van Cor zelf moeten er mooie dingen te bereiken zijn.

Uitgangspunt daarbij zal zijn om de huidige spelersgroep intact te houden en samen met het 2e elftal stappen te maken om het niveau op te krikken.

SC Scheemda presenteert Cor Grozema dan ook met trots en is overtuigd van een vruchtbare samenwerking.
We gaan er “met mekaar” een mooie tijd van maken en ervoor zorgen dat SC Scheemda blijft meetellen!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button