Op stap
Veel gelezen

Fotoserie: Ouderwets drukke koopavond tijdens Moonlight Shopping

- advertentie -

Winschoten – Winkelstad Winschoten bruiste afgelopen vrijdag tijdens de Moonlight Shopping. Het was vrijdag extra leuk winkelen met vanaf 14.00 uur kraampjes in de Langestraat. Er was een gratis draaimolen en kinderen konden in de hoogwerker van de brandweer een stukje de lucht in. De brandweer was aanwezig voor het werven van extra personeel.

- advertentie -

De St Vituskerk had de deuren geopend zodat mensen konden genieten van de prachtige kerk en er een kaarsje branden. De kerstman kwam met een prachtige slee ook even voorbij. Toen het wat donkerder werd was het genieten van sprankelende acts, RadioNL op een gezellig podium en als afsluiter een lasershow.

Het publiek was enthousiast. Een veel gehoorde opmerking: ‘dit was weer een gezellige ouderwets drukke koopavond’.

De Moonlight Shopping heeft het winkelende publiek in Winschoten echt laten genieten van een bijzondere avond. De combinatie van diverse kraampjes, entertainment en de feestelijke kerstsfeer maakten dit evenement tot een groot succes. Het was absoluut een avond om niet te missen!

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button