Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen
Veel gelezen

Hora Siccamaweg na werkzaamheden van 9 weken weer open

- advertentie -

Midwolda – De Hora Siccemaweg, die Winschoten en Midwolda met elkaar verbindt, is na maar liefst 9 weken eindelijk weer open voor verkeer. De weg was tijdelijk afgesloten vanwege geplande werkzaamheden voor een nieuw wegdek. Oorspronkelijk was het plan om deze werkzaamheden in slechts 3 weken af te ronden, maar door ongunstige weersomstandigheden liep het project flinke vertraging op.

- advertentie -

De weggebruikers werden al snel geconfronteerd met het feit dat de geplande termijn van 3 weken niet haalbaar was. Zware regenval en andere weersomstandigheden bemoeilijkten het werk van de wegwerkers, waardoor de weg langer dicht moest blijven dan verwacht.

Dit zorgde voor de nodige frustratie onder automobilisten, fietsers en omwonenden.

(lees verder onder de foto)

Foto: Micha Ploeger/ OldambtNu.nl

Omleiding
Gedurende de 9 weken van afsluiting waren er omleidingsroutes ingesteld om het verkeer zo goed mogelijk te begeleiden.

Het is echter belangrijk om te vermelden dat er nog enkele afrondende werkzaamheden plaats zullen vinden, zoals het plaatsen van verkeersborden en het aanbrengen van belijning. Deze werkzaamheden zullen echter geen grote hinder meer veroorzaken voor het verkeer en zullen naar verwachting binnen enkele dagen zijn afgerond.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button