Kort nieuws

Kerststukjes maken op IKC St. Vitus

- advertentie -

Winschoten – Op maandag 18 december was het feest op IKC St. Vitus. Alle klassen, groep 1 t/m 8, werkten samen om mooie kerststukjes te maken. Ze kregen veel groen van Aapkes Hoveniers en uit de tuinen van ouders, wat ervoor zorgde dat de kerstcreaties extra mooi werden.

- advertentie -

De hele school rook lekker naar dennen en eucalyptus, en overal lagen kleurige kerstversieringen die door ouders en zelfs oud-ouders waren gedoneerd. Jong en oud werkten samen, en de kinderen hielpen elkaar met hun ideeën. Het was alsof er een ideeënfabriek in de school was! Iedereen deed zijn best en samen maakten ze hele mooie kerststukjes.

“Alle kinderen namen hun kerststukjes mee naar huis, klaar om er iemand anders blij mee te maken. Het was een feest van samenwerken en delen. En dat is precies waar onze school voor staat. Samen doelen bereiken, van elkaar leren en elkaar inspireren. Zo maken we samen IKC St. Vitus tot een fijne plek waar iedereen een steentje bijdraagt.” aldus een van de juffen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button