Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

VV BATO schakelt snel en trekt goalgetter Martijn Drent aan als hoofdtrainer

- advertentie -

Winschoten – Martijn Drent wordt met ingang van het seizoen 2024-2025 de nieuwe hoofdtrainer van het vlaggenschip van de VV BATO. Ondanks zijn jonge leeftijd van 35 jaar is hij reeds jaren in het bezit van zijn UEFA C diploma en heeft veel ervaring met het trainen van talentvolle jeugdspelers.

- advertentie -

Bij onder andere WVV en VV Heiligerlee heeft hij vele talenten richting het seniorenvoetbal begeleidt. Daarnaast heeft Drent uiteraard een behoorlijke staat van dienst als speler op hoog niveau in het noordelijk amateurvoetbal met onder andere clubs als Nieuw-Buinen, Pelikaan S, Hoogeveen en uiteraard WVV.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Dat Drent op 35-jarige leeftijd zelf nog actief is op 1e klasse niveau bij buurman WVV is veelzeggend over zijn bezetenheid van het spelletje. BATO is ervan overtuigd een uitstekende, jonge, gedreven trainer te hebben aangetrokken die de jonge talentvolle groep kan verbeteren op het mentale en voetbaltechnische vlak.

“We zien enorm uit naar de samenwerking en wensen Martijn alvast enorm veel succes met zijn eerste grote trainersklus.” laat BATO weten.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button