Incidenten

Brandweer Winschoten zoekt naar nieuwe collega’s

- advertentie -

Winschoten – Brandweer Winschoten bestaat momenteel uit 30 mensen, ze zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Eén keer in de twee weken oefenen ze met elkaar op dinsdagavond. Het korps is op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die klaar willen staan voor hun buren, voor het dorp en de gemeenschap waarin ze leven.

- advertentie -

Bij brand, bij ongevallen, bij het redden van dieren. Dat is waar je als brandweervrijwilliger voor staat. 24/7 klaar staan met jouw collega’s in de ploeg.

Informatiebijeenkomst voor nieuwe vrijwilligers
Woon jij binnen een straal van 5 minuten van de kazerne? En lijkt het jou leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de brandweer in Winschoten? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst op zaterdag 3 februari 2024.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op de kazerne aan de Molenweg 2 in Winschoten en duurt van 09.30 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via deze website.

Grote oefening in het centrum
Om deze wervingscampagne aandacht te geven was de brandweer afgelopen vrijdag tijdens Moonlight Shopping in Winschoten aanwezig om met geïnteresseerden in gesprek te gaan. Ben je geïnteresseerd maar kon je er afgelopen vrijdag niet bij zijn? Vrijdag 19 januari houdt de brandweer een grote oefening in het centrum rondom de HEMA. Deze begint om 18.30 uur.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button